Sådan sætter du Victor Reader Stratus 4i op

Sådan sætter du afspilleren op

Før brugeren kan benytte sig af sin nye afspiller, skal den forbindes til brugerens wifi og Notabruger.

Dette gøres ved at udfylde opsætningsfilen på en PC. Opsætningsfilen kan hentes her:

Download opsætningsfilen

Oversigt over knapper og funktioner

1. Tonekontrol
  2. Lydstyrkekontrol
  3. Hastighedskontrol
  4. Navigation: OP
  5. Navigation: NED
  6. Navigation: VENSTRE
  7. Navigation: HØJRE
  8. Information
  9. Boghylde
  10. Bogmærke
  11. Returner bog
  12. Tænd/sluk
  13. Tilbagespoling
  14. Afspil/Stop
  15. Fremadspoling
  16. Dvale
  17. SD-kortspor
  18. USB-port
  19. Hovedtelefonstik
  20. Strømindgang

Sådan udfylder du opsætningsfilen

1. “Nickname”: Først skal brugeren give sit wifi et navn. Dette navn benyttes kun af afspilleren, hvis brugeren ønsker at vælge mellem forskellige netværk. Tryk enter.
  2. “SSID”: Skriv navnet på det wifi som brugeren ønsker at bruge. Dette er tit anført som SSID på bagsiden af routeren. Tryk enter.
  3. “Password”: Skriv det tilhørende kodeord. Dette er også ofte anført på routeren. Tryk enter.
  4. Du spørges nu om dine internetinformationer er korrekte. Hvis ja tast ”j”. Hvis nej, tryk på en anden tast.
  5. “Login”: Skriv brugerens medlemsnummer. Tryk enter.
  6. “Password”: Skriv kodeordet til brugerens Nota-bruger. Tryk enter.

Sådan forbinder du Victor Reader Stratus 4i til Nota

1. Du finder nu 2 nye filer i den samme mappe som du har åbnet opsætningsfilen i med navnene ”VRWireless.xml” og  ”service_cfg_dod.xml”.
  2. Flyt de to filer til roden af et SD-kort (ikke større end 32 GB). Indsæt SD-kortet i afspilleren.
  3. Tænd afspilleren ved at holde knap 12 nede indtil knappen lyser og afspilleren siger ”Velkommen til Victor Reader”.
  4. Hold knap 8 nede indtil afspilleren siger ”Menu”.
  5. Tryk gentagne gange på knap 8 indtil afspilleren siger ”Trådløst”.
  6. Tryk gentagne gange på knap 4 indstil afspiller siger ”Import af netværkskonfiguration fra fil”.
  7. Tryk på knap 14 for at importere netværkskonfigurationen til brugerens wifi. Vent på at afspilleren melder at konfigurationen lykkedes.
  8. Hold knap 8 nede indtil afspilleren siger ”Menu”.
  9. Tryk gentagende gange på knap 8 til du når til ”Daisy Online”.
  10. Tryk gentagne gange på knap 4 indtil afspilleren siger ”Import af en Daisy online tjeneste”.
  11. Sæt importen i gang ved at trykke på knap 14. Vent på at konfiguration lykkedes.

Nu har du forbundet Victor Reader Stratus 4i til brugerens wifi og Notabruger. SD-kortet kan tages ud.

Tip: For at prøve afspilleren hurtigt efter opsætningen er det en god ide at starte med at downloade en kort bog. Læs mere i artiklen ”Sådan bruger du Victor Reader Stratus 4i".

Dette skal du være opmærksom på

• Når de to filer er importeret, slettes de automatisk fra SD-kortet.
  • Når afspilleren tændes igen vil afspilleren forbinde automatisk til brugerens wifi og bruger.
    Afspilleren skal nogle gange bruge omkring et minut på at oprette forbindelsen til wifi. Når forbindelsen er oprettet vil den sige ”Forbundet til trådløst netværk”.
  • Man kan altid gå ind i menuen ved at holde knap 8 nede. Her findes der diverse mere avancerede indstillinger.
    Brug knap 4 og 5 for at navigere i menuens punkter og bladr i punkternes muligheder (f.eks. ”til” og ”fra”) ved at bruge knap 6 og 7.
    Vælg en mulighed med knap 14.
  • Det anbefales, at have slået automatisk overførsel til.
  • Følg følgende trin for at være sikker på, at automatisk overførsel er slået til:
    • Hold knap 8 nede indtil afspilleren siger ”Menu”.
    • Tryk på knap 8 gentagne gange for at gå til ”Daisy online”.
    • Tryk på knap 4 en gang for at gå til ”Hvilken overførselsmetode vil du bruge?”.
    • Tryk på knap 14 for at gå ind i ”Hvilken overførselsmetode vil du bruge?”.
    • Tryk på knap 7 gentagne gange for at gå til ”Manuel overførsel”.
    • Tryk på knap 14 for at vælge ”Manuel overførsel”.
  • Det er muligt at bekræfte wifi-forbindelsen ved at følge følgende trin:
    • Hold knap 8 nede for at gå til menu.
    • Tryk på knap 8 gentagne gange for at gå til “Trådløst”.
    • Tryk knap 4 en gang for at gå til ”Godkend forbindelsen”.
    • Tryk på knap 14 for at teste wifi-opsætningen.
    • Ved succesfuld opsætning vil afpilleren melde ”Færdig”.